Friday, May 28, 2010

the thing!


youth'10

youth'10

youth'10
youth'10
radioactive
radioactive
zara
BB plaza.

the "munchy's tvc"


direct by hendry..dia sgt bagus tho~~~


pm
am


waiting~~~~~~haiz...
its me!!


start 6pm till 6am
location at kajang

total talent 50++

finally convo..huhuhu.


kikiki tq mak n bonda for datang!muax!!!!
(disebelah kanan saya ialah mak yg melahirkan saya..disebelah kiri saya bonda yg menusukan saya)

wif raja! tahniah!

Monday, May 17, 2010

bila camera tiada...





bila camera tertinggal!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, May 11, 2010

dulu

"Dulu kita jalan beriringan,
awak tolong saya,saya tolong awak,
tak sedikit pun hendak minta dibalas,
sebab saya tahu awak sayang saya.
Saya buat awak marah,
bukan sekali tapi banyak kali,
kata-kata pun dah terlanjur kata,
nak tak nak saya kena terima."


Thursday, May 6, 2010

juzt wanna share:)


new life mula bila?or bilakah kehidupan seseorang bermula?
ada yg ckp bila umur 30..ada yg macam dah hayal sgt..dia kata 40..giler!
40 if xsakit segala masih lg la kan...
hayal macam mana ntah org yg ckp tue..for me..30 pun aiyyoo! dah tua ok...
meniti kehidupan yg xtaw bila habis....esok?lusa?atau 50 tahun lg?
ataw mungkin 70 tahun lagi..OMG!
xpayah fikir.......fikir 3-4 tahun akan dtg jer...
kikiki..

p/s byk benda nk kene buat bulan ne...tapi xder schedule lg..waiting list mybe...lala..windu nk hangout2 ngan kawan2...:(





1."beli la wallet baru ...dah macam ape dah wallet ko ne..mcm sampah mak tgok",ibu saya berkata.
2."along! boleyh x if along tukar kasut lain daripada color putih ngan hitam....?",ibu saya berkata lagi.


3.maka saya pun pilih la yg color cekelat ne..hope cantik la dimata bonda tercinta dan mata2 warga fashion semua.

4.tolong jgn letak wallet anda mcm ne..sama ada dgn niat nk tunjuk atau mmg dah biasa buat camne..KERANA!!! nanti mesti hilang atau akan hilang atau dicuri atau ketiga-tiga sekali.
5.ayah saya pesan letak kat poket depan...dlm bag wayang jer..xder pape pun..huhu..
6.jgn la ikot perangai ne..letak kaki atas meja semata nk bg lighting tu jatuh atas kasut...tapi xgak jatuh..kelaut jua akhirnya lighting itu...





thanx Allah..



Wednesday, May 5, 2010

si jakun webcam!

video
huhu...
inilah jadinyer bila dah terlalu free....
huhuhui!

Monday, May 3, 2010

durian..yummy!!!!!!!!!!!!!!!


hari hari lalu jalan ne..geram je tgok....
korunk ada masa sila singgah..bukan stakat durian...
jambu,longan,laici..sume fresshhhhhhhh2...
yummy & juicyyyyy...:)


durian jalan alor,bukit bintang.

yummyyyyyy!!!(now musin ker?xmusom ker ader je durian..)
*mak saya suka masak pulut kuah durian yummmyyyyy!









p/s juz amik gambar jer..xpernah singgah makan kat situ takot bila naik train bau durian....hehe...trick lebih!huhuhu...

CTKD(saya budak belakang pentas!)


saya budak belakang pentas!

rizman wif CTKD

rizman ruzaini wif KD
yg ne xpayah dikenalkan lah....:)
thanx CTKD bg pose yg sgt besh masa redcarpet n backstage!!!
huhuhu...well done kak nurul!!!!mmg cantik !!!

Sunday, May 2, 2010

jac!

b4 perfome wif dato shiela majid n karen kok.
sari...





Makeup artist n wardrobe ne kawan saya...huhu..nita n aka...
...masa jac nk tukar baju n makeup ne tetibe ada dgr org jerit...huhuhu..aku!!!!!!!!!!!!!cinta!!!!!!!!!!!!!000000!!!!!!!!!!!!!
jac la yg jerit..huhuhu..tapi suara dia mmg power...
mcm terkesima jap tgok n dengar suara dia live tanpa mic..huhu..mmg besh!
huhuhu.